Velkommen til nye DinSide

Ny design og ny funksjonalitet lansert i dag - bli med på omvisning.

Publisert
Sist oppdatert

I dag har vi lansert vår nye design på DinSide, og med den nye designen kommer også en god håndfull ny funksjonalitet.

Vi har lyttet til tilbakemeldinger fra dere brukere. Det gamle fotoalbumet, som vi skal være de første til å innrømme at var noe tungvint, er erstattet med et nytt og raskere fotoalbum som forhåndslaster alle bildene. Det gjør at det nå er både kjapt og lettvint å bla igjennom bildespesialer.

Nytt debattsystem

Debattsystemet er også byttet ut. Tidligere ble det kun vist ett innlegg pr side, som gjorde at det tok tid å lese igjennom en hel debatt. Nå vises alle innlegg med én gang, og svarene kan ekspanderes uten at siden trenger å lastes på nytt.

Nytt er imidlertid at vi krever pålogging for å kommentere artikler. Første gang du vil poste et innlegg, må du derfor registere navn og e-postadresse først, og deretter får du tilsendt en e-post med en lenke du må klikke på for å aktivere kontoen. Vi håper at dette grepet gjør at vi slipper spamming og svært useriøse kommentarer, som vi bruker unødvendig med ressurser på å moderere.

...og quiz!

Men, det er ikke alt - i dag lanserer vi også DinSide Quiz, der du som leser kan lage egne quizer og dele med resten av Norge. Du kan både lage en tradisjonell quiz med poeng, kategoriquiz og quiz som går på tid. Blir din quiz ukas mest populære?

Vi håper at den nye designen gjør det lettere for deg som leser å finne frem hos oss. Vi har gjort alle våre verktøy og kalkulatorer mer tilgjengelig, og den o-store verktøyboksen er nå å finne under alle artikler, samt under artikkelutlistingen på forsiden og på redaksjonsforsidene. I tillegg er enkelte profilert både i artikler og på forsidene.

Vi regner med at du er enig når vi sier at den nye designen er penere og "roligere" enn før. Det er langt færre streker, mer luft og mindre fremtredende annonser. Vi håper den nye designen inspirerer deg til å klikke litt rundt hos oss og utforske alt det gode stoffet og de mange kalkulatorene og verktøyene du kan bruke fritt. Du har sikkert hørt om kalkulatoren som finner ut hvor mye bilen din er verdt, valutakalkulatoren og Surfometeret, som måler hastigheten på bredbåndet ditt, men visste du at vi også har en kalkulator for å regne ut forbrenningen din, hva det koster å importere en bil og den alltid sjokkerende partykalkulatoren, som viser deg hvor mye penger du bruker på rølp i året?

I følgende screencast tar vi deg med på en liten tur for å vise deg hvor du finner hva:


Velkommen til nye DinSide (mov 32 127 kB)

Hvis du har problemer med å spille av videoen, kan du laste ned her:

Vi håper (og regner med at) du synes den nye designen er bedre, og at både nye og gamle lesere finner bedre frem enn før. Ris og ros mottas med takk i debatten under denne artikkelen (husk at du må registrere deg før du poster). Hvis du finner noen åpenbare tekniske feil, trenger du ikke å legge dem i denne debatten - da kan du heller gå hit.

Eller - lag en quiz, da vel!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer