Velkommen til nye DinSide

Ny design og ny funksjonalitet lansert i dag - bli med på omvisning.

Publisert
Sist oppdatert

I dag har vi lansert vår nye design på DinSide, og med den nye designen kommer også en god håndfull ny funksjonalitet.

Vi har lyttet til tilbakemeldinger fra dere brukere. Det gamle fotoalbumet, som vi skal være de første til å innrømme at var noe tungvint, er erstattet med et nytt og raskere fotoalbum som forhåndslaster alle bildene. Det gjør at det nå er både kjapt og lettvint å bla igjennom bildespesialer.

Nytt debattsystem

Debattsystemet er også byttet ut. Tidligere ble det kun vist ett innlegg pr side, som gjorde at det tok tid å lese igjennom en hel debatt. Nå vises alle innlegg med én gang, og svarene kan ekspanderes uten at siden trenger å lastes på nytt.

Nytt er imidlertid at vi krever pålogging for å kommentere artikler. Første gang du vil poste et innlegg, må du derfor registere navn og e-postadresse først, og deretter får du tilsendt en e-post med en lenke du må klikke på for å aktivere kontoen. Vi håper at dette grepet gjør at vi slipper spamming og svært useriøse kommentarer, som vi bruker unødvendig med ressurser på å moderere.

...og quiz!

Men, det er ikke alt - i dag lanserer vi også DinSide Quiz, der du som leser kan lage egne quizer og dele med resten av Norge. Du kan både lage en tradisjonell quiz med poeng, kategoriquiz og quiz som går på tid. Blir din quiz ukas mest populære?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer