- Vent med å kjøpe ny PC

Gode grunner til å vente til 26. juni med å kjøpe ny PC.

- Vent med å kjøpe ny PC
Publisert
Sist oppdatert

Går du med tanker om å kjøpe ny PC? Da bør du spørre deg selv om du klare å smøre deg med tålmodighet et par uker til, nærmere bestemt til 26. juni. Da får du nemlig oppgradere til Windows 7 - uten kostnad, når Microsofts nye operativsystem kommer i butikkene den 22. oktober.

Windows 7 er etterfølgeren til Windows Vista, og byr på svært mange forbedringer i forhold til sin forgjenger. Den er også mindre ressurskrevende, og fremstår rett og slett som et langt bedre operativsystem, i følge de fleste uavhengige tester av RC-utgaven (release candidate).

Gjelder ikke XP og Home Basic

Det er likevel verdt å merke seg at tilbudet ikke gjelder dersom du kjøper en PC med Windows XP eller Windows Vista Home Basic. Kjøper du en ny PC med et av disse operativsystemene, må du betale for en full oppgraderingslisens dersom du senere får lyst til å oppgradere til Windows 7. Prisene er fortsatt ikke bekreftet, men denne lekkasjen gir deg muligens en god pekepinn.

Har du en såkalt Premium-versjon av Windows Vista, det vil si Home Premium, Business eller Ultimate, vil du derimot få tilbud om tilsvarende Windows 7-versjon uten kostnad, dersom du kjøper PC-en mellom 26. juni i år og senest 31. januar 2010, i følge sikre kilder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.