Verbatim med 4X CD-RW

Verbatim lanserer sin nye CD-brenner på Comdex denne uken. Brenneren er revolusjonerende på mange måter, og CD-RW begynner nå endelig å bli en stor konkurrent til ZIP-disker og andre uttagbare lagringsmedier.

Foto: Verbatim
Foto: Verbatim Vis mer
Publisert

Som nummer to etter Yamaha, er Verbatim 4420 i stand til å skrive både CD-R og CD-RW med en hastighet på 4X. Med 600 KB pr. sekund begynner den å nærme seg hastigheten til en del trege harddisker. Verbatims brenner er produsert av Mitsubishi og forventes leveringsklar i desember.

Rask til å lese

Verbatim leser CD-plater med en hastighet på 20X. Det er ikke det raskeste som finnes, men helt klart bra i kombinasjon med den raske skrivehastigheten.

Vi har allerede testet CD-brennere fra 1604" target="_top">Sony og 1477" target="_top">HP som leser med 24X-hastighet, men de skriver CD-RW med bare 2X. 1077" target="_top">Yamaha 4416 (ikke testet ennå) som skriver både CD-R og CD-RW med 4X, leser med 16X. Når vi får inn Yamaha- og Verbatim-enhetene til test, vil vi finne ut hvor reell denne hastighetsforskjellen er.

Raskeste formattering av CD-RW

Både Sony og HP er i stand til å formattere CD-RW-platene på fem minutter. Det er en kraftig forbedring i forhold til den timen eldre modeller benyttet. Hvis Verbatims spesifikasjoner holder mål, setter den ny rekord med utrolige 30 sekunder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer