Verdens beste flatskjerm?

Det kan være store forskjeller mellom rimelige og dyre enheter, enten det er harddisker, DVD-brennere, prosessorer og andre komponenter. Men vi kan ikke huske å ha opplevd en så dramatisk forskjell mellom ett produkt og alt annet vi har sett, som da vi fikk ViewSonics superskjerm på snarvisitt.

Publisert
Sist oppdatert

ViewSonic2290b er ikke noen vanlig LCD-skjerm. Den er ikke bare større og tykkere, men inneholder komponenter av et helt annet kaliber enn det vi har sett på andre flatskjermer. Vi har i skrivende stund testet over 70 LCD-skjermer siden mars i 2002, men ingen av disse kommer i nærheten av denne. Men så er det heller ingen vanlig LCD-skjerm.

Utrolig oppløsning

Det som er det mest ekstreme med denne skjermen er oppløsningen. Den har hele 9,2 megapiksler, fordelt over 3840 x 2400 punkter og 22,2 tommer.

Det innebærer at du kan se på hele bildet fra digitalkameraet, uten å måtte forminske bildet. Bilder tatt med 6 meagpikslers kameraer fyller jo ikke en gang hele skjermen i 1:1 størrelse, og 3,3 megapiksler bilder i 1:1 får du plassert i en "liten" rute midt på skjermen.

Det visuelle inntrykket blir helt annerledes, det virker ikke som en "skjerm" lenger, heller ikke som papir. Det er rett og slett ubeskrivelig, og helt fantastisk flott!

I tillegg er skjermen bakgrunnsbelyst, ikke sidebelyst som vanlige LCD-skjermer, derfor er den en gode del tykkere enn flatskjermer flest.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer