Verdens beste fotballspill er tilbake

FIFA selger mest, men for de hardbarkede entusiastene er det kun Pro Evolution Soccer som gjelder. Og nå er detaljene rundt det fjerde spillet klare!

Verdens beste fotballspill er tilbake
Publisert
Sist oppdatert

Fjorårets PES 3 blir ofte sett på som det beste fotballspillet noensinne, selv om det ikke nødvendigvis ble noe enormt suksess komersielt. Det er i og for seg ingen stor overraskelse at en oppfølger er på trappene, men det har vært sparsomt med detaljer rundt spillet hittil. Nå har imidlertid Konami annonsert spillet offisielt.

Enda mer ekte

PES 4 byr på høyere nivå av realisme: Det er nye teknikker for fri- og straffespark, og spillere oppfører seg mer individuelt både med og uten ball. Spillerstatistikkene er mer detlajerte og avanserte enn før, noe som gir deg bedre kontroll over laget ditt.

Omtrent alle aspekter av fotball er blitt jobbet med og finpusset - taklinger, pasninger og scoringer er mer realistiske og virkelighetstro. Samtidig har spillerne fått nye spesialbevegelser og triks.

En viktig nyhet er at spillet nå inkluderer en synlig dommer, som også er mer intelligent og strengere enn tidligere.

Visuelt er PES 4 også forbedret, med nesten fotorealistisk grafikk, flere lag og flere klubber.

Og det hyggeligste er at spillet ikke lenger er eksklusivt til PS2 - XBox-versjonen vil slippes samtidig, og PC-versjonen er også på trappene. Lanseringen av spillet skjer til høsten, og vi gleder oss veldig til å få prøvd det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer