- Verdens enkleste speilrefleks

Nikon lanserer nytt og brukervennlig speilrefleks, navnet er D3000.

- Verdens enkleste speilrefleks
Publisert
Sist oppdatert

For å møte etterspørselen etter et kamera som bare tar gode bilder, uten å måtte kunne noe om manuelle innstillinger, lanserer Nikon nå modellen D3000. Kameraet erstatter D60, men er utstyrt med forbedret skjerm og autofokus-system.

– Dette kameraet avkrefter oppfatningen om at digitale speilreflekskameraer er kompliserte, og dermed kan du i stedet fokusere på å ha det gøy når du fotograferer, forteller Bjørn Mangset, Country Manager for Nikon Norge.

Innebygd instruksjonsbok

Det er de mange forhåndsprogrammerte motiv-innstillingene som sørger for dette. Dessuten har kameraet en egen guide-modus, eller innebygd instruksjonsbok. Denne skal hjelpe uerfarne brukere til å oppnå bedre bilder, og utvikle seg som fotografer, hevder Nikon i en pressemelding.

Dessuten har kameraet innebygd redigeringssystem, som blant annet kan brukes for å fikse eksponering og fjerne røde blitsøyne.

Her er noen viktige tekniske spesifikasjoner:

- 10,2 megapiksels CCD- 11-punkts autofokussystem- Automatisk rens av CCD- Umiddelbar oppstart- High Speed fotografering, 3 bilder pr sekund- 3" LCD-skjerm- ISO 100-1600

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer