Verdens farligste virus?

Publisert
Sist oppdatert

Fra Ole har vi mottatt følgende virusadvarsel. Vi antar at dette må være det farligste til dags dato:

Virusadvarsel!

Hvis du mottar en e-post med emne som begynner med "Hei!", må den slettes omgående, FØR du leser den. Dette er det farligste e-post virus til dags dato!!!

Viruset "Hei!" er en Trojaner, som vil slette alle data i bootsektoren på harddisken. Og ikke bare det - viruset hopper over på evt. løse disketter som ligger i nærheten av PCen, inntil 100 meter vekk.

Det setter inn frekke setninger i alle brev du skriver ut. Det slår harde knuter på alle ledningene bak på PCen, og skrur til alle skruene så hardt at du aldri får skrudd dem ut...

Det skitner til tastaturet ditt så mye at du ikke kan lese bokstavene, og lager fingermerker med smør og syltetøy på skjermen din. Det fjerner også etikettene på alle diskettene dine.

Det roter med termostaten i kjøleskapet, så smøret smelter og lettmelken skiller seg. Det lager falske penger med PCen og legger dem i lommeboken din. Det dreper alle plantene i hagen din, roter løvet utover igjen, og snur søppelkassen på hodet. Det putter avføringsmiddel i hundens mat, så du må løpe ut hele natten. Det sørger for at pæren på do går, og gjemmer reservepærene.

Det avmagnetiserer Domino-kortet ditt, sletter alle videoene og forvrenger lyden på alle CDene. Det legger rekeskall i sengen din og stein i kjøkkenmaskinen. Det gir telefonnummeret ditt til ex'en samt alle kreditorer, putter kjøleveske i akvariet, drikker alt ølet ditt og lar sine sure sokker ligge på stuebordet når du skal ha gjester.

Det bytter om etikettene på hårkremen og tannkremen, skrur stekeovnen på fullt og putter katten din inni. Det legger stygge bilder på PCen din, og sender e-post til politiet for å sladre.

Når du er i ferd med å komme for sent på jobben, gjemmer det bilnøklene og legger en død rotte i matboksen og legger ølkorker i stedet for salami på brødskivene dine. Det justerer eggkokeren, slik at eggene blir grønne og hardkokte. Det bytter ut majonesen med lateks-sparkel når du skal ha gjester.

"Hei!" vil få deg til å stemme på NKP. Uansett kjønn vil du forelske deg i Pål Bang Hansen og få mareritt om kvinner med vorter på nesetippen.

Det vil også helle sukker i bensintanken på bilen din, barbere vekk dine øyenbryn, mens det kommer med frekke forslag til din nåværende venn/venninne bak din rygg og foretar uhemmede innkjøp med VISA-kortet ditt.

"Hei!" kan flytte bilen din rundt på P-plassen, så du ikke finner den, og fjerne parkeringsbilletten fra vinduet når du parkerer. Med din stemme vil viruset legge slibrige beskjeder på din sjefs og Pål Bang Hansens telefonsvarere.

Dette viruset er snikende, farlig og fryktelig. Det gir deg kyssesyken og legger aldri ned toalettsetet. "Hei!" vil fremstille amfetamin i badekaret ditt, mens det steker bacon på kjøkkenet, som det så glemmer, og raser ut for å jakte på gamle damer med din nye selvgående gressklipper mens du er på jobben.

Send dette videre til alle du kjenner, og til alle du ikke kjenner, men vet emailadressen til, og til de du ikke kjenner emailadressen til, men som du vet om, og kan finne emailadressen til, og til alle dem som jobber i samme by som deg, og til tilfeldig utvalgte du har hørt har emailadresse.

Dette er bare noen få av symptomene, så pass på. Viruset opptrer selvfølgelig kun sammen med e-post i alminnelig tekst og uten vedlagte filer.

Det er de ALLER FARLIGSTE, men det vet jo enhver.

Har du datarelatert humor som du vil dele med andre? Send den til fredagshumor@dinside.no

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer