Verdens heftigste grafikkort klart

Nå nærmer det seg, det har vært vist offentlig nær oss

Verdens heftigste grafikkort klart
Publisert
Sist oppdatert

Verdens heftigste grafikkort heter ASUS ROG MARS. Uten diskusjon.

Det består av 2 stk NVIDIA Geforce GTX285 GPU som kjører på 648/1476MHz og 4048MB med GDDR3 minne (2304MHz) på en 512-bit per GPU buss.

Kortet er i særklasse det kraftigste som finnes for gaming, og gir 20-75% mer ytelse sammenlignet med referansedesignet. Også kjølingen er heftigere enn noe annet, med 65% større overflate og 20% bedre varmeavledningsegenskaper.

Også til Norge!

Det er ikke bare ytelsen som er ekstrem. Også pris og levering er i særklasse, og da snakker vi ikke om noe typisk allemannseie.

Kortet blir bare produsert i 1000 eksemplarer. Av disse er det reservert 15 eksemplar til Norden, men om det er likt fordelt eller etter folketallet har vi ikke fått vite.

Ekstrem ytelse

Er du skikkelig på hugget kan du kanskje klare å legge beslag på to eksemplar. Da kan du kanskje gjenta suksessen som Asus viste på gamer-samlingen Assembly Summer 09 i Helsinki.

Der kjørte de to ROG MARS i 4-veis SLI på et system med Intel Core i7 975 Extreme Edition på et ASUS ROG Rampage II Extreme, for anledningen nedkjølt med flytende nitrogen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer