Dell XPS 17

– Verdens minste 17-tommer

Etter nesten ti år i dvale er nye Dell XPS 17 her.

DELL XPS 17: Ifølge Dell er den nye XPS 17 mindre enn nesten halvparten av 15-tommerne på markedet. Foto: Dell
DELL XPS 17: Ifølge Dell er den nye XPS 17 mindre enn nesten halvparten av 15-tommerne på markedet. Foto: Dell Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Coronautbruddet til tross, våren ser ganske spennende ut for dem som er i markedet etter en ny bærbar PC. Apple har lansert en ny 13-tommer MacBook Pro, Huawei MateBook X Pro er her, Microsoft Surface Book 3 er straks tilgjengelig og Dell følger opp med å vekke en av sine gamle travere opp fra dvale.

Det har gått lang tid siden sist vi hadde en Dell XPS 17-tommer tilgjengelig på testbenken, og nå kommer det endelig en ny modell. Dell omtaler nye XPS 17 som «verdens minste 17-tommer bærbar PC» og hevder den er mindre enn rundt halvparten av 15-tommerne på markedet.

Selskapet er kjent for sine InfinityEdge-skjermer med svært tynne rammer rundt, noe som bidrar til å holde fotavtrykket nede. PC-en kan utstyres med en 4K-skjerm med en lysstyrke på hele 500 nits med støtte fro Dolby Vision, HDR og 100 prosent Adobe RGB-fargerom.

En interessant detalj med skjermen er at den er 16:10-format, mot 16:9 som i lang tid har vært vanlig på XPS-maskinene til Dell.

Av maskinvare kan XPS 17 konfigureres med inntil Core i7-prosessor i Intels tiende generasjon, dedikert grafikkort i form av Nvidia GeForce RTX 2060, som kan takle de fleste spill, og hele 4 TB lagring og 64 GB minne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer