Verdens minste DV-kamera?

Sony har nylig presentert det de påstår er det minste og letteste DV-kameraet på markedet. Les her for detaljene!

Verdens minste DV-kamera?
Publisert
Sist oppdatert

Er det vekt og størrelse som er avgjørende for hvilket videokamera du vil kjøpe? Da er det godt mulig at Sony har en løsning for deg, med sin lille DCR-PC55E-modell.

Kameraet veier 290 gram, har en stor 3 tommers LCD-skjerm som er trykksensitiv og kan brukes til å styre menyene. Det er støtte for minnekort - Memory Stick DUO - og enkel betjening med ett knappetrykk.

Kameraet har 10x optisk zoom og 120x digital zoom, kan ta stillbilder i VGA-oppløsning, og har både digital og analog inn- og utgang. Det finnes også en variant av kameraet uten digital og analog inngang, denne kalles DCR-PC53E.

Det følger også med en dokkingstasjon som lar deg tilkoble kameraet til en PC eller TV.

I samme slengen lanserer også Sony et nytt videokamera som tar opp direkte til DVD-plater. DCR-DVD7E har en spesiell design med et rundt kabinett. Du kan ta opp film på 8 cm DVD-R/-RW/+RW-plater, og opptakene kan spilles direkte av på de fleste DVD-spillere.

Dette kameraet har en 2.5 LCD-skjerm, 10x optisk og 120x digital zoom, muligheter for å ta VGA-stillbilder, DV-inngang og støtte for USB 2.0.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.