Dinside på CES 2017

Verdens største elektronikkmesse

Nok en gang er vi på plass i Las Vegas for å gi deg de viktigste teknologinyhetene fra verdens største elektronikkmesse. 

TEKNOLOGIMEKKA: CES er nirvana for teknologifrelste. Dinside er på plass for tiende gang. Foto: Bjørn Eirik Loftås
TEKNOLOGIMEKKA: CES er nirvana for teknologifrelste. Dinside er på plass for tiende gang. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LAS VEGAS: Denne uka er det nok en gang duket for Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas. CES er verdens største elektronikkmesse. I fjor hadde messa mer enn 3.800 utstillere og 177.000 besøkende, fordelt på et messegulv som dekker mer enn 200.000 kvadratmeter.

I løpet av dagene messa pågår vil det rulles ut store og små elektronikknyheter, fra nær sagt alt som kan krype og gå av elektronikkselskaper.

DinSides teknologiredaksjon er nok en gang på plass, og vil servere deg de heteste nyhetene etter hvert som de blir vist fram.

Dette kommer vi til å se

Vi venter selvfølgelig å se større, slankere og enda mer høyoppløste TV-er, lettere og tynnere datamaskiner enn noen gang før, og mobiler der skjermen dekker stadig større del av fronten.

Vi vil også se massevis av VR-systemer som blander kunstig og ekte virkelighet - for ikke å glemme droner som blir stadig lettere, får bedre rekkevidde og bedre kamerautstyr.

Ingenting av dette kommer som noen store overraskelser. Det er imidlertid en del andre trender som kommer til å dominere nyhetsoverskriftene de neste dagene og som kanskje kan by på litt større wow-faktor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer