- Verre enn å miste lommeboka

Minnepluggen løsnet fra nøkkelknippet.

- Verre enn å miste lommeboka
Publisert
Sist oppdatert

For en tid tilbake kjøpte jeg en liten 4GB minneplugg fra Pretec. En av grunnene til at jeg valgte nettopp denne, var at den satt på en hendig nøkkelring, og jeg så umiddelbart verdien av å kunne transportere filer til og fra jobb, til møter og foredrag, og hvis den hang på nøkkelknippet mitt ville den bli nærmest umulig å glemme igjen hjemme.

Og i et halvt års tid har det fungert helt glimrende. Helt til jeg satt på flyet på vei til Stockholm i forrige uke. Tilfeldigvis oppdaget jeg at bare hetten til minnepluggen hang igjen på knippet. Jeg begynte umiddelbart å gjennomsøke lommer, sete og flygulv, men til ingen nytte. Minnepluggen var, og ble borte.

Les også: Slik unngår du minneplugg-tabben

Ubehagelig

Selve pluggen var verdt en knapp hundrelapp, det var selvfølgelig innholdet som var direkte ubehagelig å miste. Enda mer ubehagelig var det å konstatere at jeg ikke helt visste hva jeg hadde av filer på pluggen. Det var antakelig noen bilder, presentasjoner og notater, og sikkert et par portable programmer. Neppe kompromitterende innhold på noen som helst måte, og jeg har helt sikkert kopier av dataene andre steder, men jeg får aldri vite med sikkerhet hva jeg hadde på den. Og det er det aller mest ubehagelige her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer