Elkjøp Outlet:

Vi fikk kvalitets-PC for småpenger

Dinside kjøpte to PC-er fra Elkjøps outlet til en svært rimelig penge. Her er våre inntrykk - og generelle anbefalinger.

UVANLIG: Hvis du vet hva du ser etter, kan du ende opp med en kvalitets-PC som denne fra Lenovo, til under 2000 kroner. Foto: Bjørn Eirik Loftås
UVANLIG: Hvis du vet hva du ser etter, kan du ende opp med en kvalitets-PC som denne fra Lenovo, til under 2000 kroner. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elkjøp er en av flere elektrokjeder som har en såkalt outlet-satsing. Her kan kundene kjøpe utstillingsmodeller, demobrukte produkter, produkter som har blitt reparert og produkter som har blitt returnert innen angrefristen, til redusert pris.

Denne sommeren har selskapet kjørt offensive kampanjer, blant annet i sosiale medier, der de blant annet reklamerer for PC-er til sterkt reduserte priser gjennom denne satsingen.

Stort utvalg

I skrivende stund tilbyr Elkjøp nesten 600 bærbare PC-modeller fra sin outlet, mange av dem foreligger i flere eksemplarer på selskapets nettlager - mens enkelte må du hente i spesifikke butikker. Prisene varierer fra rundt 1100 kroner for de billigste Chromebook-ene, til nesten 25.000 for den dyreste spill-PC-en.

De fleste produktene er tydelig merket med pris som ny vare, samt tilstand. Mye er merket «som ny», mens annet kan være merket «brukt, lite slitasje», «brukt, noe slitasje» og «brukt, betydelig slitasje». Felles for dem alle er uansett at du har samme reklamasjonsrett som ved kjøp av et nytt produkt.

Vit hva du ser etter

Da Dinside gikk gjennom vareutvalget, fant vi mye hummer og kanari. Flere av produktene var det temmelig lenge siden vi hadde sett på markedet (les: flere år), og denne opplysninger finner du ikke noe sted i nettbutikken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer