Sniktitt:

Vi har prøvd Telenors nye T-We-tjeneste

Blir mye lettere å se både strømmeinnhold og lineær-TV.

EGEN KNAPP: På T-WE boks II er det lett å starte T-We-tjenesten fra en godt synlig knapp. Foto: Kirsti Østvang
EGEN KNAPP: På T-WE boks II er det lett å starte T-We-tjenesten fra en godt synlig knapp. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

På starten av året lanserte Telenor en ny dekoder, T-We Boks II. Den var mindre enn den første utgaven, støtter 4K -oppløsning med HDR og kom også med en ny fjernkontroll med støtte for stemmesøk.

Tirsdag denne uka hadde Telenor offisiell avduking av neste generasjons TV-løsning i form av en splitter ny T-We-tjeneste.

Lik på alle plattformer

For et par uker siden fikk vi en demonstrasjon av den nye T-We-tjenesten hos Telenor på Fornebu. Sjef for TV- og tjeneste-utvikling i Telenor, Geir Inge Fevang, kunne fortelle at hovedfokus med den nye tjenesten har vært å gi brukene en god og sømløs opplevelse på tvers av alle flater.

Det vil si at T-We-tjenesten skal fungere likt uansett om du bruker den på dekoderen, på mobilen, nettbrettet og etter hvert også i nettleseren (jepp, det kommer snart også en web-versjon).

Telenor har allerede begynt utrullingen av den nye TV-tjenesten. I første omgang er det kun eiere av nyeste T-We Box II som får den nye tjenesten. Senere vil det komme til den første T-We-boksen, deretter kommer en ny app til Android, iOS og Apple TV i løpet av tidlig høst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer