Vi har testet iTunes 8

Hårreisende fra Apple.

Vi har testet iTunes 8
Publisert
Sist oppdatert

Apple har nettopp lansert iTunes i ny versjon. Versjon 8 har et par nye store funksjoner, men den beste nyheten er foreløpig forbeholdt USA.

Amerikanerne får nå nemlig muligheten til å kjøpe episoder av populære TV-serier med HD-oppløsning. Ikke er de veldig dyre heller - tre dollar pr reklamefrie episode er slett ikke verst, spesielt med tanke på at det er snakk om store titler som Heroes, The Office og 30 rock.

Debatt: Etter å ha hatt et sant helsike med programvaren på Ipoden og itunes på PC`n min, har jeg nå resignert og kastet driten i søpla. Diskutér nederst i saken

Fremdeles må vi andre sitte på gjerdet og se på, og for undertegnede er det forbausende at vi i 2008 fortsatt må la TV-kanalene bestemme når vi får se hva.

Vel, det var dagens irritasjon. Men det kommer flere.

For oss nordmenn er det "heldigvis" andre ting ved iTunes som er nytt, men etter noen timers prøvekjøring er vi lang fra imponerte. Faktisk vil vi påstå at nyhetene først og fremst handler om at Apple vil tjene mer penger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer