Vi prøver Halo 2

Spenningen var stor da vi for en stund siden fikk lov å sette oss ned å prøve et av årets mest etterlengtede spill i fred og ro. Ingen enkeltspiller dessverre, men lurer du på hvordan flerspillermodusen kommer til å bli? Les videre.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen overdrivelse å si at millioner venter på Halo 2. Sammen med Doom III og Half Life 2 er det det mest omtalte førstepersonsspillet i årevis, og XBoxen absolutt sterkeste kort siden, vel, det første Halo-spillet.

Bungie har konsekvent nektet å snakke om enkeltspillerdelen, og mener at filmklippet de viste på E3-messen i 2003 var nok. Og sist vi snakket med Bungie i fjor høst, nektet de omtrent å si noe i det hele tatt om spillets innhold, noe som strengt tatt gjorde intervjuet til en ganske merkelig opplevelse.

Men i det siste har utviklerne begynt å bli mer åpne overfor pressen, og vi fikk vår første forsmak av hvordan flerspillerdelen kom til å være på årets E3, samtidig som vi ble lovet at spillet kom i butikkene 11. november.

Og for ikke lenge siden fikk vi muligheten til noen timers intens spilling mot andre spilljournalister og betatestere. Og det var litt av en opplevelse.

Mange muligheter

Det finnes flere måter å spille Halo 2 online på, og det er et godt utvalg av spillvarianter. Vi prøvde for det meste klassisk team deathmatch (her kjent som Slayer), og noen ganger fri for alle deathmatch med kun rakettutskytere som våpen. Halo 2 vil støtte alle funksjonene som er inkludert i XBox Live 3.0, for eksempel klaner, og har også en del innovativ funksjonalitet som skal gjøre online-opplevelsen bedre. For eksempel, spillet beregner selv ut hvilken av maskinene som er med i spillet som egner seg best til å være vert for kampen, blant annet ut fra båndbredden. Det er også mulighet å delta i kamper arrangert av Bungie selv, der de bestemmer hvordan spillet skal foregå og på hvilke premisser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.