Vi prøver PSP

Så utrolig stilig, var det første vi tenkte når vi endelig fikk sett Sony nye mini-vidunder, PlayStation Portable. Denne bærbare konsollen har virkelig potensial til å bli en hit, og her er våre førsteinntrykk.

Publisert
Sist oppdatert

Det er et år siden Sony fortalte verden om PSP for første gang, og på årets E3 viste de endelig frem denne supermaskinen. En bærbar PlayStation som kan spille spill, filmer og musikk, og alt dette i en superstilig innpakning med en skjerm som tar pusten fra alle som ser den.

De tekniske spesifikasjonene er imponerende: PSP er i utgangspunktet kapabel til å vise grafikk av PlayStation 2-kvalitet takket være en kraftig prosessor og godt med minne. Lagringsmediet til PSP er små UMD-disker, som kan inneholde både spill, filmer og musikk. PSP har i tillegg støtte for USB 2.0, WLAN, mulighet til å laste ned data via Internett eller USB, infrarød port og plass til Memory Stick PRO Duo-minnekort. Det vil også være mulig å koble til ekstrautstyr som digtalt kamera eller mikrofon.

Gadget-porno

Dette er tørre fakta, men det vi lurer på er hvordan PSP føles og ser ut? Vi vet alle at Sony kan det med design, og PSP er rett og slett vanvittig fin. Den har en avlang form, med widescreen-skjerm i midten. Til venstre for skjermen er det en d-pad og en analog stikke, og til høyre fire funksjonsknapper. Det er også to skulderknapper foran og flere mindre knapper nedenfor skjermen som brukes til å bytte bruksmodus og lignende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer