Vi tester Klipsch i hjemmekinoen

Joda, det fins flere hifi-høyttalere som fungerer i hjemmekinoen. Men svært få gir større filmopplevelser enn dette.

WOW: Klipsch er gode til å spille musikk, men et helt hjemmekinosystem til film blir en utrolig festlig og spennende opplevelse. I denne runden har vi testet alt, utenom subwooferen. Foto: KLIPSCH
WOW: Klipsch er gode til å spille musikk, men et helt hjemmekinosystem til film blir en utrolig festlig og spennende opplevelse. I denne runden har vi testet alt, utenom subwooferen. Foto: KLIPSCH Vis mer

Av Håvard Holmedal: Jeg har den siste tiden spilt masse på Klipsch RP280, som låter både tøft og stilig selv om Klipsch har pusset opp lyden sin.

FÅ MED DEG: Testen av Klipsch RP280F

Forbedringene gir kort fortalt flottere lyd og mer fleksibilitet, og neste trinn var derfor å koble til en senterhøyttaler, og et par av Klipsch sine bakhøyttalere, for å se om høyttalerene også gjør susen i hjemmekinoen.

Overraskende bra til musikk!

Selv om dette skal handle om Klipsch RP280 i hjemmekinoen, er det lov å minne om at de spiller musikk så øyet blir stort og vått.

De evner altså fortsatt å kline til så det svir i øregangen, og fungerer fortsatt som reneste adrenalininnsprøytningen med god og heftig musikk i spilleren. Som vi nevnte i testen av Klipsch RP280F skyldes det i hovedsak en skyhøy dynamikk, som gir en underholdningsfaktor knapt noen høyttalere i denne prisklassen klarer å mathce.

Det finnes gode konkurrenter: Og PSB Imagine X2T er en av dem

Front: Klipsch RP280 er beviset på at Klipsch kan horn

Husk at horn ikke er noe Klipsch plutselig har funnet på for fjorten dager siden, men noe de alltid har drevet med. Dette er altså noe de kan!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer