Vi tester PSP

Endelig har vi fått muligheten til å leke med Sonys nye spillvidunder, PSP. Hvordan er den i praksis? Få svaret her!

Publisert
Sist oppdatert

2005 blir de håndholdtes år. Tiden da bærbare spillkonsoller var ukompliserte leketøy er over, nå har avansert grafikk, trådløse muligheter og multimedia-funksjoner gjort sitt inntog.

I år slippes både Nintendo DS og Sony PSP offisielt på det norske markedet. Vi har allerede tatt en grundig titt på Nintendo DS (les vår test her) og fortsetter å kose oss med den nyskapende maskinen. Nå er vi veldig spent på hvordan den lommevenlige PlayStation føles i virkeligheten.

PSP er en maskin du blir forelsket i øyeblikkelig. Sony kan design, det har vi alltid visst, men alikevel blir vi nesten sjokkert over hvor flott og sexy PSPen ser ut. Dette er et drømmeobjekt, alle med interesse for teknologi, underholdning og spill kommer til å sikle med en gang de ser en sånn i butikken.

Stor og sterk

Den føles heller ikke så delikat og skjør som vi hadde fryktet. Vi vil selvsagt ikke miste den i gulvet, men den gir absolutt et robust inntryk. Det er ingen beskyttelse for skjermen (med unntak av et etui som følger med), men den skal være av samme kvalitet som Sony Ericssons nyere mobiltelefoner. Det betyr at den ikke får riper med det første, en mobiltelefon må jo tross alt tåle en del påkjenninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer