Vi tester Syvio X9

Mediespilleren som vil knuse WD TV Live, lykkes den?

Vi tester Syvio X9
Publisert
Sist oppdatert

WD TV Live er en av flere svært populære mediespillere akkurat nå, og siden Syvio X9 ligger på nøayktig samme pris (995 kroner) faller det naturlig å sammenligne de to.

Men hva gjør den egentlig?

Syvio X9 er altså en mediespiller, noe som ganske enkelt betyr at den kan spille av alt du har liggende av digitale mediefiler i stua, enten det nå er video-filer, bilder eller musikk.

Greit, den takler nesten alt - vi kommer tilbake til unntakene lenger ned.

Å spille av mediefiler kan du selvsagt også gjøre via en stue-PC eller laptop, men det som gjør at mange sverger til mediespillerne er at de i motsetning til de forannevnte løsningene ofte er tilnærmet lydløse.

Legg forøvrig merke til at det er selve mediefunksjonene vi prioriterer i våre tester. Syvio X9 har for eksempel flere finesser som torrentnedlasting og YouTube-avspilling, som vi ikke har tatt hensyn til.

Så hva får du?

Tilkoblingsmessig er Syvio X9 godt utstyrt, og i tillegg til den obligatoriske HDMI-utgangen (versjon V3) som kan pumpe ut 1080p-signaler får du blant annet komponent-utgang for analoge HD-signaler, analoge lydutganger (stereo), digitale lydutganger (koaksial og optisk), samt nettverksinngang. I fronten er det også to USB-innganger ("master" og "slave") for enkel tilkopling av minnepenner eller eksterne harddisker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer