Viaplay: Last ned filmer og serier

- Streaming av film, TV-serier og sport har eksplodert, men det å la kundene laste ned innholdet er vi alene om, sier Rikard Steiber, CEO i MTGx og Viaplay.

Viaplay: Last ned filmer og serier
Publisert
Sist oppdatert

Selv om fysiske formater fortsatt har sine fordeler, er det ingen tvil om at stadig flere nordmenn velger streaming når de skal høre på musikk eller se på film og TV-serier. Problemet er imidlertid å bestemme seg for hvilken innholdsleverandør du skal velge.

- Offlinemodus er en av våre styrker

Når det gjelder musikkstreaming lar de fleste aktørene deg lagre musikken offline, altså slik at du kan høre på dine favorittalbum eller spillelister selv når du er på steder uten, eller med dårlig nettdekning.

Når det gjelder videostreaming er imidlertid Viaplay alene om ha en slik funksjon.

- Ja, det stemmer at offlinemodus er en av våre styrker, sa Rikard Steiber, den nye sjefen for MTGx og Viaplay, da han møtte norsk presse på et arrangement i dag.

- Vi kaller funksjonen for «download to go», og den er tilgjengelig på alle mobiltelefoner og nettbrett med Android eller iOS. Dermed kan du for eksempel fylle opp nettbrettet ditt med Sauen Shaun-episoder før du setter deg på flyet, slik at barna har noe å se på i ferien.

Hva er begrensningene?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer