Video i lommeformat

Er du ute etter video for web og som epostvedlegg, til en rimelig penge og i kompakt format? Logitech lanserer nå to videokameraer i lommeformat, - og de kan kobles til TV også...

Publisert
Sist oppdatert

Det finnes svært kompakte videokameraer, men da snakker vi gjerne om DV-kameraer som har en prislapp på mange tusen kroner. De bruker dessuten bånd og har derfor såpass komplisert mekanikk at man ikke tar det med overalt. Kan du klare deg med lavere kvalitet enn DV, og vil heller at kameraet skal være superlett både å bruke og å ta med seg - da står Logitech klare med to nye modeller.

Begge Pocket Video modellene er basert på det komporimerte formatet MPEG-4, som gir svært høy bildekvalitet på liten lagringsplass.

Derfor er det ingen bevegelige deler i kameraet, det lagrer video direkte på internminnet eller på minnekort av SD-format. Dermed er det også raskere å overføre data til PC, og enda enklere og raskere å skifte lagringsmedium når det er fullt.

Pocket Video 750

Video i lommeformat
Video i lommeformat


Den største modellen har en LCD-skjerm som kan brettes ut, slik som på større videokameraer. Det har 2x digital zoom og et internminne på 16 MB, i tillegg følger det med et SD-kort med en kapasitet på 32 MB.

Bildefrekvensen er på opptil 20 bilder i sekundet og størrelsen er 320x240 punkter.

Det leveres med oppladbare batterier og vekten er 262 gram.

Prisen er 2 699 kroner inkl mva.

Pocket Video 550

Den enklere utgaven har samme kvalitet på opptakene, men minnekapasiteten er lavere, med 12 MB internminne. Ønsker du større kapasitet har du også her muligheten til å sette i et SD-kort. Med et kort på 128 MB kan du filme opptil en time!

Vekten er beskjedne 131 gram, siden dette kameraet ikke har LCD-skjerm, men bare optisk søker.

Prisen er 1 799 kroner inkl mva

Med begge modellene følger det med Roxio VideoWave Movie Creator LE for redigering av video og brenning av videoCD.

Vi kommer tilbake med tester av kameraene i løpet av kort tid!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer