Video og MP3 i hånden

Det er på tide at du forbereder deg på en ny generasjon bærbare enheter. Hva sier du til en video- , MP3- og CD-spiller i lommeformat? Vi har testet en slik spiller fra Napa, som til alt overmål er svært billig!

Foto: BEL
Foto: BEL Vis mer
Publisert

Ikke alle synes det er like kult å bruke PCen som stereoanlegg. Undertegnede syntes det var helt greit – helt til han ble samboer og ble tvunget til å ta hensyn til innredning av husets viktigste oppholdsrom, stuen.

MP3-spillere overalt

I løpet av kort tid har markedet blitt nærmest oversvømt av mer eller mindre brukervennlige MP3-spillere av ymse slag. Vi har tidligere testet en stasjonær MP3-spiller fra Kiss Nordic, og omtalt en rekke andre bærbare løsninger.

I det siste har en rekke mer seriøse produsenter, som Sony, Grundig og Philips kastet seg på MP3-karusellen, noe som virkelig beviser at formatet blir tatt på alvor. Og interessen fra publikum har vært enorm. Snart er det bare folk fra platebransjen som ikke er kjøpelystne.

Video og MP3 i lommeformat

Vi har vært ivrige etter å teste et produkt som ikke baserer seg på dyr og begrenset lagringsteknologi, som SmartMedia og CompactFlash. Derfor var vi svært spente da vi ble kontaktet av Nortek Data, som importerer akkurat det produktet vi var på utkikk etter, og mer til: En bærbar MP3-spiller som spiller brente CD-plater. Ikke nok med det; Den kunne i tillegg spille video-CDer (VCD). For godt til å være sant? Vi kunne nesten ikke vente på pakken fra importøren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer