Video opp/ned i Media Player

Publisert
Sist oppdatert

Hei, kan dere hjelpe meg med min windows media player som viser opptak/filmer OPP/NED.

Når jeg filmer med webcam og har på forhåndsvisning er alt som normalt. Men når opptaket er gjort og jeg spiller av vises det opp ned. Dette gjelder også filmer lastet ned fra nettet.

Er takknemlig for svar.

Med vennlig hilsenTony

Datadoktoren svarer

Hei Tony,

Det er ikke godt å si akkurat hva som er galt, men jeg har noen tips som forhåpentligvis kan hjelpe deg å løse problemet.

Først og fremst, pass på at du har lastet ned de siste oppdateringene til Windows Media Player fra Windows Update, og ikke minst at grafikkortdriverne dine er oppdatert. Disse kan lastes ned fra hjemmesidene til grafikkortfabrikanten.

Hjelper ikke noe av dette kan du sjekke innstillingene for maskinvare/videoakselerasjon, og passe på at den er satt på fullt. Dette må du stille på både i Windows (Egenskaper for skjerm) og i Media Player (Alternativer --> Ytelse).

Hvis du på dette tidspunktet er like langt er det også en mulighet (som mange foretrekker): bruke en annen mediespiller. Media Player Classic og VLC er populære, og på langt nær så ressurskrevende som Windows Media Player.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer