Video til iPod - slik gjør du det

Slik gjør du videoene dine klar for iPod Touch og iPhone.

Video til iPod - slik gjør du det
Publisert
Sist oppdatert

Mange lesere spør oss hvordan de skal få overført filmsamlingen sin til iPod Touch og iPhone. Det er sjelden bare å dra den over til spilleren via iTunes, som regel må filene konverteres først, siden formatstøtten på disse spillerne er relativt svak.

Men med de rette verktøyene går det som en lek. Til denne lille guiden trenger du bare to gratisprogrammer:

1. FreeStudio Manager2. iTunes.

DEL 1 - konverteringen

Installér og start FreeStudio Manager, og velg modulen Free Video to iPhone. Trykk Browse og bla deg fram til filen(e) du vil konvertere.

For enkelhets skyld kan du velge et annet sted enn det foreslåtte stedet i Output folder-feltet, for eksempel skrivebordet. Da blir det enkelt å finne igjen den konverterte videoen.

Når du har gjort dette, trykker du på Convert. Avhengig av hvor lang videoen er og hvor kraftig PC du har, vil dette ta noe tid.

Del 2 - overføringen

Start iTunes, og koble til spilleren din. Nå skal du ganske enkelt dra den konverterte videofilen fra skrivebordet med musen, og slippe den over iPod-symbolet til venstre i iTunes-margen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer