OpenShot Video Editor

Videoredigering helt gratis

Enkel å bruke og gjør alt det vi trenger - og litt til.

KLASSISK OG ENKELT: OpenShot Video Editor lar deg sette sammen videoklipp, bilder og lyd, og lagre resultatet til én ny videofil som for eksempel kan lastes opp til sosiale medier. Skjermdump: Dinside
KLASSISK OG ENKELT: OpenShot Video Editor lar deg sette sammen videoklipp, bilder og lyd, og lagre resultatet til én ny videofil som for eksempel kan lastes opp til sosiale medier. Skjermdump: Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den enkleste formen for videoredigering er å klippe bort uvesentligheter i starten og slutten av et opptak. Slikt gjør du enkelt på hvilken som helst smarttelefon i dag. Nesten like enkelt er det å sette sammen flere opptak til ett.

Og jada - det finnes apper som lar deg legge på bakgrunnsmusikk, kommentarer, tekst og overganger - men så snart det begynner å bli mange elementer å holde styr på, er det redigering på PC-en som gir deg den beste kontrollen.

Gratis = enkelt (stort sett)

Det finnes et utall av løsninger å velge mellom for redigering av video på PC-en. Noen enkle er gratis, for eksempel den som ligger i Bilder-appen i Windows 10. Den lar deg legge flere klipp etter hverandre, du kan krydre med stillbilder, overganger, tekst, bakgrunnsmusikk og diverse effekter.

For mange er dette mer enn nok.

Har du litt flere behov, for eksempel å kunne legge flere lag med grafikk og lyd oppå hverandre, må du velge noe annet. Felles for de fleste PC-apper og programmer i denne kategorien, er at de koster penger. Og spør du oss, har mange av dem vokst seg så store og svulmende at de grunnleggende funksjonene har havnet litt i bakleksa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer