ViewSonic AirPanel

ViewSonic AirPanel representerer en strålende idé. Jeg kan ta med meg skjermen fra PCen min, og bruke den hvor som helst i huset. Takket være trådløst nettverk og trykkfølsom skjerm, kan jeg enkelt fjernstyre maskinen, benytte menyer og til og med skrive, helt uavhengig av tastatur og mus.

Publisert
Sist oppdatert

Når dette skrives, sitter jeg hjemme i stuen min, med en skjerm på fanget. Takket være denne kan jeg surfe på internett -- uten en PC i rommet. Alle programmene jeg har tilgjengelig på hjemme-maskinen min, kan brukes direkte, i og med at skjermen egentlig er en "fjernstyring" av denne PCen.

Realiteteten er at jeg nå har brukt skjermen i fire dager, uten å bli det minste lei. Det har faktisk vært morsomt å lese -- og svare på -- eposter, benytte nettet, lese alle mine favorittmagasiner og aviser helt uavhengig av PC og tastatur. Jeg innrømmer gjerne at skjermen har sine feil -- som jeg kommer tilbake til siden. Men det er neppe tvil om at ViewSonic her har laget en første generasjon av en type produkt vi vil se mye til i årene som kommer.

ViewSonic AirPanel V150 Wireless Smart Display er ikke en Tavle-PC (eller Tablet-PC som man kaller det i mer engelskspråklige land). Den er -- som navnet sier -- en skjerm som er litt "smartere" enn skjermer flest, med innebygget 400 MHz Intel XScale-prosessor, Windows CE for Smart Display operativsystem og støtte for trådløst nettverk. Den kan ikke brukes på egenhånd som PC -- den krever at du allerede har en maskin med Windows XP Pro installert (XP Pro følger med skjermen).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer