ViewSonic PC mini 132

Den er omtrent så stor som en trådløs ruter...

Foto: Brynjulf Blix
Foto: Brynjulf Blix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det dukker opp stadig flere små PC-er, som først og fremst er beregnet til mediebruk og som ekstra maskin. Denne er så liten at den kan gjemmes bort innimellom annet utstyr eller henges bak på en skjerm.

ViewSonic kjenner vi først og fremst som skjermprodusent både for det profesjonelle markedet og for forbrukere, men de har etter hvert utvidet utvalget til mediespillere og forskjellige PC-løsninger.

PC mini 132

Dette er en av de minste PC-ene vi har vært borti, den er faktisk mindre enn mange av de trådløse ruterne vi har testet i det siste. Grunnen til det beskjedne formatet er at den ikke inneholder noe optisk drev, dermed blir også bruksområdet litt begrenset. Men for de aller fleste i målgruppa er ikke dette noe problem.

Kabinettet er i hvit plast, med åpninger i sidene. Den kommer med to alternative stativer, og kan stå på høykant enten med kortsiden eller langsiden opp. Det ene er et bordstativ, det andre er til å feste bak på en skjerm med VESA skruefester.

Det følger også med gummiføtter med magneter som kan festes på de fire metallbitene på undersiden. Da kan den ligge flatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer