ViewSonic TV-tuner - del 2

Publisert
Sist oppdatert

Tilkoblinger

Alle tilkoblinger skjer på baksiden, bortsett fra hodetelefon på minijack.

Etter kontakten for den eksterne strømforsyningen finner du lyd ut og inn på minijack, lyd inn på to phonokontakter, video inn på koaks, antenne inn og S-video inn. Så kommer inn og utgang for analog PC-skjerm, du kobler altså tuneren inn på skjermkabelen fra PCen, og velger hva inngangssignal på tuneren.

Vi koblet NextVision-boksen på vår høyre 15-tommers LCD-skjerm, som har en oppløsning på 1024x768 punkter.

Da vi skulle koble til antenneledningen ble vi noe overrasket. Kontakten sitter et lite stykke bak selve panelet, og hullet som pluggen på kabelen må gjennom var rett og slett for trangt for alle de tre kablene vi hadde for hånden!

Ved hjelp av en kniv var det enkelt å spikke bort overflødig plast på pluggen, men det hadde vært enda bedre med et større hull.

Oppsett

Innstilling av kanaler og andre parametere var enkelt og oversiktlig, med grei manøvrering ved hjelp av fjernkontrollen. Den automatiske kanalsøkeren fant alle tilgjengelige kanaler og la dem etter hverandre i kanallisten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer