Viewtop Harpoon TNT2

Dette er det tredje 32 MB TNT2-kortet vi tester, og denne gangen kommer produktet fra Britek, som er kjent for å tilby lavpris-alternativer til store grafikkort-aktører. Ytelsen overrasker ikke, og kortet tilbyr lite ekstrafunksjoner – til gjengjeld er det billig.

Publisert

Det er tydelig at produsentene har prøvd å gjøre produktet så billig som mulig – innpakningen er ikke akkurat det peneste vi har sett. Inne i esken finner vi tre CDer: En med drivere, en med noen spilldemoer og en med WinDVD-avspillingsprogramvare. Det hele ser ikke helt profesjonelt ut, men det er nok hensikten fra produsenten – enkelt og billig. Uansett er det den meget raske TNT2-prosessoren som sitter på kortet, og da er vi uansett sikret eksepsjonell ytelse.

Driverne er referanseprogramvare fra NVIDIA, uten ekstrafunksjoner. Derimot har kortet en vifte, som kommer til nytte hvis du vil eksperimentere med overklokking.

3D-ytelse

Vi ble ikke akkurat overrasket når vi testet spillytelsen på kortet. Resultatene er så å si identiske med det 4161>Elsa Erazor III tilbyr, og det er jo ganske naturlig siden begge kortene er klokket likt. Harpoon er imidlertid tregere enn Creative sitt Ultra-kort, noe vi også ventet oss. Dette gjelder både OpenGL- og Direct3D-baserte spill. Som med alle andre TNT2-kort er bildekvaliteten meget bra, og ytelsen på topp. Vil du lese en mer utfyllende analyse av brikkens 3D-prestasjoner, sjekk vår omtale av 4134>Creative 3D Blaster TNT2 Ultra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.