Viktig oppjustering av Windows CE

Synkronisering mellom vanlig PC og Windows CE-maskiner har så langt vært både tungvint og dårlig. Nå slipper Microsoft en gratis oppgradering som skal løse problemer både med installasjon og drift.

Viktig oppjustering av Windows CE
Publisert

Windows CE er Microsofts operativsystem for håndholdte PCer, samt annet utstyr som spillkonsoller og lignende. Et plagsomt problem med CE- maskiner er at dataoverføringen til og fra stasjonære PCer som regel er treg og upraktisk. Installasjonen av overførings-programvaren er ofte komplisert, og programmet pleier å koble seg opp med lavest mulig overføringshastighet. Dette har vært et betydelig problem særlig for vanlige brukere uten den store tekniske innsikten.

Mer brukervennlig

Nå er imidlertid løsningen tilgjengelig, og den heter ActiveSync 3.0. Dette er en helt ny versjon av overføringsprogrammet. ActiveSync 3.0 detekterer den optimale overføringshastigheten automatisk, og kan koble opp med hastigheter mellom 19,2 kbps og 115 kbps. Også installasonsprosedyrene er blitt forenklet. I følge Microsoft, har alle komponentene i den gamle programvaren blitt fullstendig oppdatert eller byttet ut.

Microsoft regner nettopp problemene med det gamle programmet som en av hovedgrunnene til at Windows CE har solgt dårligere enn forventet. ActiveSync 3.0 støtter Windows 95, 98 og 2000, og kan lastes ned fra denne adressen, eller bestilles på CD-ROM.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer