Ny Apple TV-app

Vil samle alt innhold på ett sted

Samle alle TV-abonnementene dine i Apples TV-app.

PLUKK OG MIKS: I en oppdatert versjon av Apple TV-appen kan du abonnere på flere strømmetjenester direkte gjennom Apple. Foto: NTB Scanpix
PLUKK OG MIKS: I en oppdatert versjon av Apple TV-appen kan du abonnere på flere strømmetjenester direkte gjennom Apple. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Apple har i dag lansert en overhalet versjon av sin Apple TV-app, som inneholder flere av nyhetene selskapet annonserte på sin store TV-lansering i slutten av mars.

Med den nye Apple TV-appen, som du finner på iPhone, iPad og Apple TV, vil det være mulig å abonnere på såkalte Apple TV-kanaler rett i Apples app (ja da, vi vet - det er ikke lett å holde styr på navnet her). Det vil si at du kan abonnere på andre TV-tjenester - kun de du ønsker - og se på innholdet rett i Apple TV-appen.

HBO, Starz, Showtime, Smithsonian Channel, Epix, Tastemade og MTV Hits er blant kanalene det vil være mulig å abonnere på innledningsvis.

Akkurat nå vet vi ikke hva som vil være tilgjengelig for norske brukere - vi oppdaterer saken så fort vi vet noe mer.

Del abonnement med familiemedlemmer

Du betaler for abonnementene via Apple, men om man vil betale noe mindre eller mer enn man gjør ved å skulle abonnere direkte, er foreløpig uvisst.

Hvor mye av fortjenesten som går til Apple er ikke kjent, men tradisjonelt har de tatt 30 prosent. Ifølge MacRumors tar Amazon, som har en lignende tjeneste i sin Prime Video-tjeneste, mellom 30-50 prosent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer