Vil synge gjennom PC, men mikrofonen vil ikke være med

Publisert
Sist oppdatert

Spørsmål:

Hei,

Jeg har nylig jøpt meg en ny dell data som er er kjempe fornøyd med men jeg elsker og synge og dette er noe jeg har gjort all min tid, gjør dette ved hjelp av data, men problemet mitt er at jeg får ingen lyd fra mic’en.....:( den virker kun når jeg bruker eks. msn med stemme samtale eller opptageren som følger med windows xp, er dette en instilling som gjør at mic’en kun blir aktivert ved disse programmene?

Håper du kan hjelpe med med mitt problem.

Morten

Datadoktoren svarer:

Hei,

Det er litt vanskelig å skjønne helt nøyaktig hva du mener. Hvis du bare vil synge selv samtidig som du spiller av musikk fra PCen, så virker ikke mikrofonen "av seg selv".

Du trenger et karaokeprogram eller et innspillingprogram på PCen for å få liv i mikrofonen.

Slike programmer finnes det mengder av på nettet. Søker du på "karaoke software" på Google så dukker det opp mange alternativer. Velg og vrak!

Ønsker du å ta opp din egen stemme sammen med f.eks. MIDI, virtuelle instrumenter og looper, og lage egen musikk, må du ha et innspillingsprogram. Men det er en helt annen historie...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer