Hvordan si opp Eurosport

Ville du bare se OL gratis, må du huske å si opp

Ellers koster det deg 99 kroner i måneden.

OL ER FERDIG: Eurosport kan blant annet friste med Tippe- og OBOS-ligaen videre, men om du bare registrerte deg for å se OL, begynner snart abonnementet å tikke videre. Foto: Pål Joakim Pollen
OL ER FERDIG: Eurosport kan blant annet friste med Tippe- og OBOS-ligaen videre, men om du bare registrerte deg for å se OL, begynner snart abonnementet å tikke videre. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Årets OL i Pyeongchang er for lengst over, og for Norge ble det en suksess, med 14 gull, 14 sølv og 11 bronse; den største medaljefangsten fra én nasjon i OL-historien.

Og mens TV-sendingene gikk på TVNorge og Eurosport her til lands, var det også mulig å følge OL på nett; da gjennom Eurosports strømmetjeneste Eurosport Player.

30 dager gratis

Vi regner med at ganske mange slo til på nett-tilbudet, der du kunne se alt fra OL direkte i nettleseren eller på mobilen. På det meste var det 350.000 nordmenn som strømmet samtidig, ifølge Kampanje.

Dette kunne du gjøre helt uten å betale – de første 30 dagene var nemlig gratis, før abonnementet ruller videre til 99 kroner måneden.

For mange begynner de 30 dagene å nærme seg slutten nå, så om du registrerte deg bare for å se OL gratis, minner vi deg herved på at du må si opp abonnementet om ikke du ønsker å betale 99 kroner måneden framover.

Slik sier du opp

Å stoppe abonnementet hos Eurosport Player er såre enkelt. Du logger på tjenesten i nettleseren og trykker på profil-ikonet øverst til høyre:

Ville du bare se OL gratis, må du huske å si opp

Her klikker du deg videre til abonnement, og så til «stopp automatisk fornyelse». Merk at denne abonnementssiden tok veldig lang tid å laste inn da vi prøvde, men den kom opp til slutt.

På neste side blir du spurt pent om hvorfor du sier opp, og så er det bare å bekrefte oppsigelsen. Merk at abonnementet fortsatt er gyldig ut gratisperioden.

Sender Tippeligaen

Før du eventuelt sier opp, nevner vi også at Eurosport blant annet har rettighetene til å sende fotballkamper fra Tippeligaen og OBOS-ligaen, samt Europaligaen, selv om TV2 har kapret sistnevnte fra høsten av.

Ellers er også tilbudet rikt innenfor skisport, golf, motorsport, sykling og tennis.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer