Dinsides Youtube-konkurranse 2017

Vinn monsterskjerm til nesten 9.000 kroner

Eller knøttliten PC eller fotoskriver – bare ved å si meningen din. (AVSLUTTET)

VINN SKJERM, PC ELLER SKRIVER: Dinside skal trekke ut tre vinnere av våre tre premier. Du kan vinne en diger PC-skjerm, en bitteliten PC eller en fotoskriver som kan det meste. Foto: Asus / HP
VINN SKJERM, PC ELLER SKRIVER: Dinside skal trekke ut tre vinnere av våre tre premier. Du kan vinne en diger PC-skjerm, en bitteliten PC eller en fotoskriver som kan det meste. Foto: Asus / HP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For ganske nøyaktig ett år siden fortalte Dinside at vi gikk over til Youtube som videoplattform. Og vi ville vite hva dere ønsket å bruke den til.

Vi fikk hundrevis av e-poster. Og ikke bare fikk våre ni heldige vinnere premiene sine, men Dinside fikk også vite hva dere ville se på Youtube-kanalen vår.

Alle innspillene har vært med oss i året som har gått, men har vi klart å levere? Det vil Dinside vite mer om, og vi inviterer derfor til ny konkurranse!

NB: De tre vinnerne har nå blitt kontaktet på e-post, og vil få sine premier tilsendt. Tusen takk for alle som bidro!

Dette kan du vinne

I år er premiene færre, men finere. Du som deltar kan velge mellom disse produktene:

  • Den dyreste premien er en Asus MX34V PC-skjerm. Denne buede skjermen på hele 34 tommer fikk terningkast fem av Dinside tidligere i år, og koster fra 8.870 kroner. Ikke bare er det en monsterskjerm, men den har også trådløs lading i foten, og jommen ikke så verst lyd, heller.
  • Vi har også en Asus VivoMini UN65U. Dette er en knøttliten PC, som er «sannsynligvis alt du trenger» ifølge vår egen test. PC-en, som koster fra 6.190 kroner, er for eksempel perfekt som stue-PC på TV-en.
  • Siste premie ut: En fotoskriver fra HP. HP Envy Photo 7830 har vi ikke testet selv, men den lover å kunne skrive ut bilder trådløst fra både PC og mobil, og dessuten scanne, kopiere og fakse – for de som fortsatt måtte gjøre det. Prisen ligger i dag på rundt 2.000 kroner.

Slik deltar du

Som i fjor vil vi både ha flere Youtube-abonnenter, og få innspill på videoene vi lager. Slik blir du med i trekningen:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer