Vinnere og svar på iPod-konkurransen

Gikk du gjennom iPod-konkurransen uten å nå helt opp? Nå er vinnerne kåret og premiene sendt ut, så nå publiserer vi svarene. Sjekk om du fikk rett, og følg med her for å få med deg den neste konkurransen!

Vinnere og svar på iPod-konkurransen
Publisert
Sist oppdatert

IPod-konkurransen har nå gått en hel uke til ende, og ble populær nok til å være den mest leste artikkelen på hele DinSide i uken den gikk. Vi fikk derimot ikke inn flere enn 743 riktige svar - som vil si at mange prøvde seg uten å nå helt opp.

Hyggelig å vinne

- Så utrolig hyggelig, sa Egil Skagnes fra Rælingen da han fant ut at han er vinneren av en iPod Shuffle. MP3-spilleren fra Apple kan sikkert komme godt med på sykehuset, der han skal opereres for en ankelskade om ikke alt for lenge.

Tre andre med riktige svar har også blitt trukket ut, som får en kjekk DinSide-kopp i posten der det blant annet står hvor lenge vi har levert datanyheter til norske surfere - det siste spørsmålet i konkurransen.

Sjekk svarene!

Det blir i tillegg en trøstepremie til; vi publiserer nå svarene på samtlige spørsmål i konkurransen under, slik at du sjekke dem opp mot det du selv svarte.

For å få med deg svarene, trenger du bare å trykke på konkurranseknappen under, og se på de riktige svarene til hver spørsmål. Siden konkurransen nå er stengt, får det ingen effekt å sende inn epostadressen med mindre du ønsker å få det daglige nyhetsbrevet vårt gratis i innboksen din.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer