Vista-opplevelse i XP

Disse tre mini-programmene gjør det vanskelig å skille XP fra Vista.

Publisert
Sist oppdatert

At Windows Vista er et populært hat-produkt er hevet over en hver tvil, men å avskrive operativsystemet som et fullstendig feilskjær, blir å ta for hardt i, synes vi. Det er mange funksjoner i Vista som vi savner hver gang vi setter oss ved en maskin med Windows XP installert.

Les også: Windows Vista: Hva vi hater og elsker

Mens vi venter på Windows 7

Det er imidlertid mange XP-brukere som vegrer seg for å oppgradere til Vista. Finanskrisen er en grunn til at mange, spesielt firmaer, velger å klare seg med XP inntil videre, men også annonseringen av Vista-etterfølger Windows 7, er en viktig grunn til at mange rett og slett hopper over Vista.

Startmenyen i Vista er et eksempel på en nyhet som har begeistret mange. I stedet for å lete gjennom en trestruktur for å starte programmer og lete etter filer, holder det å taste inn de første bokstavene i navnet, og trykke på retur-tasten.

Ønsker man å bla i trestrukturen, holdes alt pent og pyntelig innenfor rammene på startemenyen, noe som mange oppfatter som mer ryddig.

Les også: Smart Windows 7-funksjon i XP

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer