Vista transformation pack

TIPS: Med dette lille gratisprogrammet får du Vista-grensesnitt i Windows XP.

Publisert
Sist oppdatert

Det er snart fem år siden Windows XP så dagens lys, og fortsatt er det et godt stykke igjen til etterfølgeren, Vista, er klar for butikkhyllene. Beta 2 av operativsystemet er tilgjengelig for nedlasting og utprøving, men listen over bugs og uferdige funksjoner er fortsatt lang og vond. Vista setter dessuten langt større krav til maskinvaren enn XP - naturlig nok.

Nesten umulig å se forskjell

Hva om man kunne kombinere XP sin stabilitet med Vistas oppgraderte brukeropplevelse og friske Aero-design? Det er her Vista Transformation Pack 4.0 kommer inn i bildet. Dette programmet forandrer oppstarts- og påloggingsskjermen, de fleste systemikonene, temaene, fonter, verktøy- og menylinjer, programvinduer gjøres transparente, og oppgraderer klokke- og kalenderfunksjonen i operativsystemet. Du kan velge mellom fire forskjellige "skins", og under installasjonen kan du bestemme hvilke deler av operativsystemet du eventuelt vil la være å "oppgradere".

Det hele er faktisk så gjennomført at det er vanskelig å oppdage at PCen din faktisk kjører det etter hvert aldrende operativsystemet Windows XP. Se flere bilder!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer