Vizact 2000

Med hjelp av en tidslinje lar Vizact 2000 deg definere hvordan tekst, grafikk og annet skal oppføre seg på hjemmesidene dine. Resultatet er strålende, men det er én begrensning med Vizact 2000 du bør være klar over.

Publisert

Vizact markedsføres som et produkt som skal gi liv til dokumenter laget i Microsoft Office og andre HTML-dokumenter. Sannheten er nok heller at dette er en HTML-editor for deg som enkelt ønsker å lage hjemmesider hvor tekst og grafikk snurrer og beveger seg. Og du behøver ikke å ha Microsoft Office installert på maskinen din for å dra full nytte av Vizact 2000.

Funksjoner

Vizacts brukervindu er delt i fire felt: Knapper og menyer; tidslinje; hjelpeprogrammer; og en grafisk visning av hjemmesiden din. Tidslinjen kan du bevege på, og da vil også innholdet i hjemmesiden din endre seg – såfremt du har tidsbestemte effekter.

Hjelpeprogrammene lar deg enkelt trekke effekter inn på hjemmesiden. Du markerer et objekt – på imponerende vis skiller Vizact ikke mellom tekst og grafikk – og legger til én eller flere effekter.

Du kan for eksempel la tekst dukke opp eller forsvinne på et bestemt tidspunkt. Eller du kan få tekst eller grafikk til å fly over skjermen langs en bane som du har definert.

Vizact lar deg også knytte ulike objekter sammen, slik at for eksempel et museklikk endrer fontstørrelsen på en bestemt tekst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer