Voddler - "Spotify for film"

Film i bøtter og spann. Vel, forhåpentligvis etter hvert.

Voddler - "Spotify for film"
Publisert
Sist oppdatert

Spotify tok verden med storm da det kom høsten 2008. Muligheten for å høre nært sagt ubegrensede mengder musikk on demand har snudd lyttervanene til svært mange, selv det foreløpig kun er et fåtall som er villige til å betale for tjenesten.

Opptil flere aktører står også på trappene til å lansere tilsvarende løsninger for film. En av dem er Voddler, som i likhet med Spotify er utviklet av svensker. Voddler er foreløpig i lukket beta (kun for svensker og nordmenn) der du trenger en invitasjon for å delta. Programvaren som brukes er kompatibelt både med Windows og OS X.

Vi har prøvekjørt tjenesten med Mac-klienten, som på tross av å være i alpha ikke har gitt noen feilmeldinger av noe sort. Når du starter programmet første gang, må du logge inn med Voddler-kontoen din. For å få tilgang kan du be om en betanøkkel på Voddlers nettsider (åpnes i nytt vindu), men regn med å måtte vente noen uker.

Når du så er logget inn, kalibrerer du først bildet under settings-menyvalget, der du kan justere plasseringen av undertekster, justere aspekt og skjermens yttergrenser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer