Voddler - "Spotify for film"

Film i bøtter og spann. Vel, forhåpentligvis etter hvert.

Voddler - "Spotify for film"
Publisert
Sist oppdatert

Spotify tok verden med storm da det kom høsten 2008. Muligheten for å høre nært sagt ubegrensede mengder musikk on demand har snudd lyttervanene til svært mange, selv det foreløpig kun er et fåtall som er villige til å betale for tjenesten.

Opptil flere aktører står også på trappene til å lansere tilsvarende løsninger for film. En av dem er Voddler, som i likhet med Spotify er utviklet av svensker. Voddler er foreløpig i lukket beta (kun for svensker og nordmenn) der du trenger en invitasjon for å delta. Programvaren som brukes er kompatibelt både med Windows og OS X.

Vi har prøvekjørt tjenesten med Mac-klienten, som på tross av å være i alpha ikke har gitt noen feilmeldinger av noe sort. Når du starter programmet første gang, må du logge inn med Voddler-kontoen din. For å få tilgang kan du be om en betanøkkel på Voddlers nettsider (åpnes i nytt vindu), men regn med å måtte vente noen uker.

Når du så er logget inn, kalibrerer du først bildet under settings-menyvalget, der du kan justere plasseringen av undertekster, justere aspekt og skjermens yttergrenser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.