Vurderinger

Vi ser nærmere på de bærbare og påpeker styrker og svakheter.

Publisert
Sist oppdatert

Av våre kandidater denne gang er vi allerede godt kjent med Acer Aspire 5920G, om enn i en litt annen konfigurasjon enn den vi har hatt til test nå. De to andre Acer-maskinene er også varianter av samme design.

Når det gjelder Toshibaen er Satellite A300 på en måte bare en voksen utgave av U400, i det minste dersom vi går etter utseendet.

Asus M51Se har vi derimot ikke hatt noen tidligere erfaringer med.

Forskjellige generasjoner

Vi har altså hele tre Acer-modeller denne gangen, og selv om de er nokså like utvendig er de bygd på tre forskjellige plattformer. Den nevnte 5920G tilhører forrige generasjon Centrino (Santa Rosa), mens den splitter nye Centrino-plattformen (Centrino 2) er reprensentert ved Aspire 5930G. I tillegg har vi 5530G, som på sin side har den nye AMD-plattformen Puma.

Når det gjelder Satellite A300 og Asus M51Se er også disse Santa Rosa-maskiner.

Kvaliteter og muligheter

Som med det meste får du det du betaler for - så når det gjelder kvaliteten kan ikke disse bærbare måle seg med spesielt hardføre modeller.

Men når det er sagt er vi likevel nokså fornøyd med maskinene - det er ingen tegn på at de står i fare for å ramle fra hverandre, og dersom du tar litt hensyn skal det ikke være noe i veien for å dra med seg en av disse på daglig basis. Om du da ønsker å bære med deg en maskin på omtrent tre kilo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer