Vurderinger

De enkelte bærbare har naturlig nok sine særegenheter, styrker og svakheter.

Publisert
Sist oppdatert

Av de tre maskinene i denne sammenligningen er ikke alle fremmede. Multicom Compal JFT00 har vi jo testet før, om enn ikke med denne konfigurasjonen - her har vi nå fått den siste 45nm prosessoren fra Intel (Penryn).

Og når det gjelder HP Pavilion tx2020 slekter denne helt klart på tx1020, som vi også har kjørt en test på tidligere.

Det er strengt tatt bare Satellite U300 som er helt ny for oss, selv om det også skal sies at de fleste nåværende Toshibamodeller ligner en del på hverandre.

Tre modeller fra tre produsenter, og utvendig riktig så forskjellige. Men tar vi en titt under skallet er det selvfølgelig også en rekke likhetstrekk. Alle modellene er relativt godt utstyrt med blåtann, webkamera, 802.11/n trådløst nettverk, DVD-brenner, minnekortleser og ExpressCard kortplass.

Litt forskjell er det likevel, som at Toshibaen ikke har gigabit kablet nettverk. Den har på den annen side FireWire - noe de to andre ikke har.

Og som vi også så av ytelsestestene på forrige side gjør prosessoren også sitt i å skille de fra hverandre.

Det er likevel grunn til å se nærmere på det ytre, ettersom dette gir grensesnittet mot brukeren. Skjerm, tastatur, touchpad, lyd, støy - alt spiller inn på våre sanser og avgjør hvordan PCen er å faktisk bruke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer