Waltr får iPhone til å spille «alt»

… og det helt uten iTunes.

UTEN ITUNES: Med Waltr kan du enkelt dra videofiler over til iPhone eller iPad uten å gå veien om hverken konvertering eller iTunes. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
UTEN ITUNES: Med Waltr kan du enkelt dra videofiler over til iPhone eller iPad uten å gå veien om hverken konvertering eller iTunes. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vil du spille av en videofil med den originale videoappen fra Apple, er det et svært begrenset utvalg formater den kan være i.

Har du en videofil i et annet format enn det som er støttet av Apple, må du med andre ord konvertere den til et gyldig format (for eksempel med programmet Handbrake), før du deretter kan overføre den til telefonen eller nettbrettet via iTunes.

Waltr fikser biffen

Det synes nok skaperen av Mac-appen Waltr er unødig tungvint, for Waltr løser hele floka på en elegant måte. Alt du trenger å gjøre er å starte programmet, koble til iPhone eller iPad og så dra en av filene på maskinen din over programvinduet.

Programmet konverterer og overfører svært raskt, og når det er ferdig kan du nyte filmen i all sin prakt via iOS' videoapp.

Helt uten å bruke iTunes.

LES OGSÅ: Send videoer fra Mac til Apple TV

Støtter flere formater

Blant formatene som støttes av Waltr finner vi blant annet MKV, AVI og MP4. I tillegg kan du også overføre lydfiler i ymse formater, som FLAC, APE, OGG, WAV og flere til.

Mer informasjon og lenke til nedlasting finner du på Waltrs nettsider.

Og under – den smått morsomme reklamevideoen:

(Et mulig alternativ er å bruke en app som AVPlayerHD som også spiller andre videoformater.)

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer