Warcraft III: Frozen Throne

Det er mange som er sultne etter mer Warcraft, og denne tilleggspakken oppfyller behovet. Du får nesten et helt nytt spill for bare 300 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Vi ventet veldig lenge på Warcraft III, og da spillet endelig kom i fjor sommer var det et svært hyggelig gjensyn med denne klassiske strategiserien. Siden vi gjorde oss ferdig med spillet, har vi ventet på en tilleggspakke med nytt innhold. Og nå, et år etter, er Frozen Throne her.

Folkene bak Warcraft, Blizzard, har alltid vært kjent for solide tilleggspakker som ikke bare er en unnskyldning for å suge mer penger ut av lettlurte gamere, men som faktisk inneholder nytt og spennende materiale. Frozen Throne er intet unntak, her er det nok å gjøre en lang rekke sommerkvelder.

Frozen Throne, som krever at du har originalspillet installert, inneholder en hel enkeltspillerkampanje med nye enheter, helter og magi. I tillegg får du også masse nye brett for flerspiller eller skirmish-moduser.

En ny historie

Hoveddelen av spillet er den nye kampanjen, som til sammen består av 26 brett. Det er mye, og du kan bruke mer tid på denne utvidelsen enn du ville brukt på mange andre spill i fullversjon.

Kampanjen omhandler tre av rasene, mens Orc-rasen får sin egen bonuskampanje som ikke er en del av hovedhistorien. Selve fortellingen begynner med at Illidan, en Night Elf-prins, vekker til live en ny rase som kalles Naga. Du styrer andre Night Elves som skal straffe Illidian for hans forbrytelser. Videre går historien til menneskealliansen, og til slutt kontrollerer du Undead Scourge, som skal redde sin mester, King Lich.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer