Weblin - chat overalt

Nå kan du prate med andre som leser samme side som deg.

Publisert
Sist oppdatert

Småprat via internett skjer i mange kanaler. Man sender MSN-meldinger, Facebook har fått en egen chatfunksjon, Twitter lar deg sende meldinger til de som følger deg; ja selv e-post brukes ofte for å formidle småbeskjeder.

Weblin har tenkt på enda et aspekt, for ofte hender det seg at det er en spesiell webside du ønsker å diskutere med andre.

Derfor har de laget en "utvidelse" til både Firefox og Internet Explorer (kun for Windows), der brukere som er inne på samme webside kan chatte med hverandre. Programmet kjøres før du starter nettleseren og ligger deretter kun i bakgrunnen.

Din egen avatar

For å bruke Weblin er du nødt til å registere en konto på nettstedet. Der lager du din egen avatar; en figur som representerer deg når du prater med andre. Figuren kan både prate "vanlig" med andre (med snakkebobler), og du kan også starte private samtaler med andre brukere. Videre kan avataren din både danse og le, og du kan også bytte ting med andre brukere og gi dem gaver.

Her ser du hvordan tjenesten fungerer i praksis:

Et tips til slutt: Det blir mye "bråk" på de store forsidene som YouTube, Google etc. For å finne egnede samtalevinduer, kan du bruke den såkalte topcloud.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer