WebPad truer papirmedier

LAS VEGAS (DinSide Data): Comdex er stedet for å vise ny spennende teknologi, og svært mange aktører viser produkter som på en eller annen måte er relatert til Internett. Cyrix er intet unntak, og produktet WebPad er en perle for både nye og garvete internettbrukere.

WebPad truer papirmedier
Publisert

Allmenn bruk av Internett er egentlig et ganske nytt fenomen, men på årets Comdex-messe er både produsenter og analytikere svært opptatt av produkter som gjør at Internett får enda større utbredelse.

Løsningen for nettavisene?

WebPad er en plate med trykkfølsom LCD-skjerm som er konstruert ene og alene for at du skal kunne surfe hvor du vil i huset.

Tilknytningen til Internett kan gjøres enten via en helt frittstående baseenhet hvor du kan velge om du vil ha 56K modem, ISDN-kort eller kabelmodem, eller du kan knytte den til PCen. WebPad er også klargjort for Ethernett for bruk i kontormiljøer.

Dataene overføres så til WebPad via radiosignaler. På messen var baseenheten 30 m unna, og det skulle jo rekke for de fleste? Siden det brukes radiobølger i stedet for infrarød overføring, er du ikke avhengig av at baseenheten er innen synlig rekkevidde.

Tilknytningen til PCen skjer via parallellporten, men det er sannsynlig at det endelige produktet vil bruke en USB-port i stedet. Når du bruker WebPad, går den på et oppladbart innebygget batteri, slik at du ikke trenger noen ledninger i det hele tatt. WebPad har også høyttalere og mikrofon innebygget (og mulighet for å spille av multimediafiler), så du går ikke glipp av noe innhold på nettet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer