Western Tech Pentium II 400 MHz

Komplett Data Sandefjord er et lokalt norsk PC-byggeri som kaller maskinen sine Western Tech. Navnet kan jo gi assosiasjoner både til pionérånd og beliggenheten i Vestfold, og de tilbyr den klart rimeligste 400 MHz-maskinen vi har testet hittil.

Publisert

Maskinen er bygget rundt et A-Trend Technology hovedkort. A-Trend er ikke av de mest kjente fabrikantene, men kortet er sertifisert både av Intel og Microsoft så kompatibiliteten skulle være i orden. Kortet har BX-brikkesett, tre DIMM-plasser, AGP, tre PCI-plasser, en valgbar PCI/ISA og to ISA-plasser. USB-portene er på plass, sammen med de tradisjonelle serie og parallellportene.

Maskinen har 64 MB SDRAM minne, en Western Digital Caviar 36400 Ultra EIDE harddisk på 6,4 GB, Pioneer DR-A04S 32x CD-ROM-leser med frontspalte, AWE64 value lydkort og et STB Velocity 128 AGP skjermkort. Det var ikke installert nettverkskort i testmaskinen.

Hendelig uhell?

Kabinettet er ganske fikst, det åpnes ved å rive av frontpanelet med et bestemt håndgrep. Så løsner man skruene som fester sideplatene. Maskinen er ryddig satt sammen, men diskettstasjonen var montert på feil kontakt på flatkabelen slik at den ikke virket. Vi håper at dette ikke var annet enn et hendelig uhell, men en skikkelig sluttkontroll burde ha avslørt dette.

Det er plass til hele tre 5,25 og to 3,5 tommers enheter med adkomst fra forsiden, og intern plass til to 3,5 tommers enheter i tillegg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer