Where Is It?

CD-brenner er en fin ting å ha, men hvordan skal du senere finne fram i virvaret av plater? DinSide har testet programmet ”Where is it?” som skal hjelpe deg med nettopp det – og mye annet.

Publisert

Etter at du kjøpte deg CD-brenner, kunne du endelig slanke den overvektige harddisken din. Musikkfilene, videofilene og installasjonsprogrammene som opptok mye plass på disken fikk et nytt liv på en 10 kroners CD-plate. Etter hvert som mengden av CDer øker kan det bli vanskeligere og vanskeligere å finne tilbake til nettopp den ene filen som du leter etter. Løsningen er et program som indekserer platene dine og lar deg søke i dem ”off-line”.

Ett av mange indekseringsprogrammer på markedet er ”Where Is It?” fra Whereisit-soft. Produsenten hevder at dette er det beste disk-indekseringsprogrammet på sharewaremarkedet i dag.

Enkelt grensesnitt

Gjennom et grensesnitt som enhver bruker av Windows Utforsker vil kjenne seg igjen i, kan du bla og søke i filstrukturen på CDer som står trygt i hylla. De forskjellige CDene kommer opp som stasjoner til venstre, og organiseres i kataloger.

Hver katalog utgjør én ”Where Is It?”-fil. På den måten kan du for eksempel organisere CDer med dokumenter i en katalog, CDer med musikkfiler i en annen osv. Dersom du registrerer programmet, kan du ha mange kataloger åpne samtidig. Du kan også indeksere andre lagringsmedia, for eksempel disketter, harddisker og zip-disker, med tilhørende unike ikoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer