Widescreen med vidvinkel

NEC er tydeligvis ikke redd for å tenke anderledes. Veldig anderledes.

Widescreen med vidvinkel
Publisert
Sist oppdatert

NEC er ikke et firma en vanligvis assosierer med oppsiktsvekkende produkter, og vekker nok kanskje mer en følelse av traust pålitelighet enn spektakulær innovasjon hos mange av våre lesere.

CRV43 gjør mye for å knuse akkurat den oppfatningen.

Bred skjerm - bred pris

Den veldig vide skjermen ble først vist fram under fjorårets elektronikkfesjå i Las Vegas, CES, og ble også trukket fram igjen under CES 2009. Den gang manglet det både en sikker pris og et sikkert lanseringstidspunkt, men nå er begge deler klare.

Og det kommer til å svi.

Skjermen skal omsider være i salg, og ifølge nettstedet OhGizmo har den en amerikansk monsterpris på 6.500 dollar, eller snau3 37.000 kroner.

For de kronene får du en oppløsning på 2880x900 piksler, eller 32:10 hvis vi skal snakke tall som kan relateres til 16:9, men de er til gjengjeld tegnet opp i en kurve som nesten bretter seg rundt brukeren.

Les også: Men plasmaen er ikke død!

Inn i dypet

CRV43 har en oppgitt kontrast på 10 000:1, responstid på 0.02 millisekund, og skal angivelig dekke 99.3 prosent av Adobes RGB fargeprofil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer