Winamp 2.23 - ny versjon av MP3-avspiller

Det er en jungel av programmer for avspilling av musikk i forskjellige formater. Fordelen er at de fleste er enten gratis eller svært billige, og at nye finesser og forbedringer kommer hele tiden.

Winamp 2.23 - ny versjon av MP3-avspiller
Publisert

Winamp er et av de mest populære programmene for MP3-avspilling. Funksjonelt er det topp, og det finnes mange artige tillegg, for blant annet visuelle effekter. Det finnes også beslektede versjoner for andre operativsystemer, Macamp for MacOS og X11amp for Linux.

Ny Nitrane decoder

Det viktigste i den nye versjonen er en den nye dekoderen Nitrane 1.60. Denne er utviklet av Nullsoft selv og tar nå i bruk MMX og 3DNow! Resultatet av dette er at CPU-bruken er enda lavere og mer effektiv.

Filstørrelsen på nedlastingen av Winamp er også blitt litt redusert. Det er effektive karer hos Nullsoft.

Annet nytt

Av mindre finesser er det nå kommet på plass forhåndsinnstillinger på EQ, forbedret håndtering av dialogbokser ved streaming og noen kosmetiske operasjoner.

Vår erfaring med Winamp er absolutt god, det er fleksibelt, stabilt og har flere finesser enn det vi har tid til å sjekke ut. Det er mengder av fantasifulle visuelle tilleggsmoduler med animasjoner.

Samtidig kjører Winamp utmerket selv på vår gamle arbeidshest med Pentium 200 - uten MMX

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.